HINDER door houtoogst in Boswachterij Westerschouwen

Algemeen

We ontvingen deze week dit bericht van Staatsbosbeheer

BURGH-HAAMSTEDE – Staatsbosbeheer start vanaf 8 januari met de 2-jaarlijkse houtoogst in Boswachterij Westerschouwen. Deze werkzaamheden zullen in januari en februari plaatsvinden in het centrale deel van het bos. In ongeveer 4 weken tijd wordt hier 1600 kuub dennenhout geoogst om zo ruimte te maken voor natuurlijke verjonging.

 

20171224-3 Afbeelding houtoogstmachineOmdat uw organisatie een vaste gebruiker van het bos is, brengen we u op de hoogte van deze werkzaamheden en de tijdelijke overlast die dit met zich mee brengt.

Gedurende de werkzaamheden zijn een deel van de paden in dit centrale deel niet of nauwelijks toegankelijk omdat hier het werkverkeer gebruik van maakt. Onder andere het mountainbikeparcours, de ruiter- en menpaden, wandelpaden en het fietspad worden tijdelijk afgesloten tijdens de werkzaamheden. Na de werkzaamheden worden de paden zo snel mogelijk weer hersteld.
Voor meer informatie verwijs ik u naar www.boswachtersblog.nl/aanzee waar de werkzaamheden verder worden toegelicht.

Als u nog vragen hebt dan kunt u contact opnemen met boswachter publiek Piet van Loon via 0111-401453 of p.vanloon@staatsbosbeheer.nl.

Met vriendelijke groet,
P. van Loon, boswachter publiek Staatsbosbeheer Zeeland Noord