Het zit er op, het spel is gespeeld en de winnaars bekend!

Algemeen

HEINKENSZAND – Afgelopen zaterdag kende de Zeeuwse ATB wintercompetitie haar laatste wedstrijd in Heinkenszand. De organisatie reed deze keer zelf niet mee want die hadden hun energie verbruikt bij het uitzetten van een finalewaardig rondje rond de Stelleplas. Het trotseren van de modder in de vele draaitjes links en rechts zorgde voor een extra dimensie naast de bekende tegenstanders.

 

De strijd was zeker nog niet gestreden. Ging het om de winst in de competitie of om een nog net een plekje opschuiven in het klassement? In verbeten sportieve gevechten ging men de strijd vol met elkaar aan.

 

We zagen Rob in de eindsprint met Xander nipt als eerste eindigen in categorie 9 en 10 jaar. Koen en Jarmo gingen door tot het bittere eind. Pas in de laatste ronde viel de beslissing in het voordeel van Jarmo en bij de Heren-B zagen we Franky in deze laatste wedstrijd ook net winnen voor Sven.

20160126-1 Huldiging Wintercomp eindkl. 9-10 jaar meisjes -foto Jacco van IwaardenBij de Dames dachten we dat het weer een 1-vrouws show zou worden van Simone Cornelisse maar het viel anders uit. Ze moest de strijd staken en daardoor ontstond een andere wedstrijd waarbij de winst voor Emma werd.

Mike won de wedstrijd bij de 13 en 14 jarigen en Maik in de jongste groep t/m 8 jaar. Rowdy schreef de winst op zijn palmares bij de 11 en 12 jarigen.

En dan, wie zou zegevieren bij de Heren-A’s? Werd het een prooi voor Edzard of zou Danny met de prijzen naar huis vertrekken? Het bleek niet Edzard zijn dag te zijn en ging Danny met de bloemen naar huis.

Dit was dan weer een mooie afsluiting van het Zeeuwse ATB winterseizoen. Leuke wedstrijden, mooie klasseringen, enthousiaste deelnemers kortom alles er op en er aan.

Van ons uit dank aan de coördinatoren, juryleden en organisatoren voor het vele werk wat ze voor deze competitie verzet hebben om het de deelnemers steeds weer naar de naar de zin te maken.

De uitslagen én de eindklassementen staan inmiddels op de uitslagenpagina en ook nu weer is er een filmimpressie van de categorie t/m 8 jaar en de 9 + 10 jarigen van de hand van Jacco van Iwaarden.

 

Op naar het zomerseizoen.

 

Hou deze site in de gaten voor de aankondiging van de X-Treme ATB Zomercup 2016.