Het Lobster Team is klaar voor de wedstrijd in Zelzate

Algemeen

ZELZATE(B) Morgen (zaterdag 15 november) verhuist het Zeeuwse ATB wintercompetitie circus naar onze zuiderburen. Sinds vorig jaar is er ook een wedstrijd in Zelzate (net over de grens bij Sas van Gent) op de kalender geplaatst. Een welkome aanvulling, zo bleek na de editie van 2013.

De reacties waren, na de 1e editie van vorig jaar, enthousiast. Een leuk parcours, prima ambiance zoals dat heet en veel, voor ons, bekende renners. De Belgische bikers (vooral van het Lobster Team)  zijn tenslotte de laatste jaren flink vertegenwoordigd in zowel de Zeeuwse ATB Wintercompetitie als ook in de wedstrijden van de Zomercup. Ook in de jeugdcategorieën zien we onze zuiderburen steeds vaker aan de start. Een prima ontwikkeling.

Vandaar ook dat Het Lobster Team een wedstrijd vaqn de wintercompetitie voor haar rekening neemt. De organisatie heeft, zo werd ons ingefluisterd, weer voor een prima parcours gezorgd. Veel gaat over hetzelfde parcours wat de veldrijders dit weekend voor hub kiezen krijgen. Echt serieuze technische passages lijken er niet in te zitten met uitzondering van een schitterende brug. Een filmpje op youtube werd als bewijs toegezonden. Oordeel zelf op:  http://youtu.be/uBxnSdl0Vf0

De inschrijving is aan het Domein PC, Suikerkaai 81, 9060 Zelzate