Hervatten MTB jeugdtrainingen Goes en wijziging groepsindeling

Algemeen

GOES – Na een winterstop van enkele weken gaan de mountainbike trainingen in Goes na de voorjaarsvakantie weer beginnen. Er gaat wel één en ander veranderen m.b.t. de groepsindeling. Zie hieronder het bericht van de trainers Goes.

_______________________________________________________________________________

Beste allemaal,

Vanaf dinsdag 23 februari is het weer zover, we beginnen dan ook weer met de jeugdtrainingen in Goes!

Het veld heeft een paar maanden rust gekregen. Helaas hebben we niet veel onderhoud kunnen doen maar dat houdt ons niet tegen. Ander nieuws is dat de gemeente naar al onze voorstellen van verlichting en uitbreiding aan het kijken is en hier op korte termijn op terugkomt.

Nieuw wordt ook de groepsindeling. Vanuit de ouders kregen we erg veel wisselende signalen over de indelingen. Om duidelijkheid te scheppen hebben we gekozen voor het hanteren van een indeling op geboortejaar zoals ook bij de KNWU en de meeste andere sportbonden gebruikelijk is en hoort bij een volwassen sportvereniging.  Dit wordt voor iedereen wellicht even wennen maar schept weer leuke uitdagingen en zoveel veranderd  er ook weer niet. Daarbij hanteren we voor dit jaar nog deels een overgangsbeleid.

Vooralsnog trainen de meeste groepen op de dinsdagavond. De groep vanaf 15 jaar traint, onder leiding van Johan en Sebastiaan, echter op de woensdagavond net zoals het afgelopen jaar. Dit omdat de ruimte op het terrein anders veel te krap is.

We snappen dat jullie nieuwsgierig zijn in welke groep en bij wie je nu gaat trainen. Als je nu bent ingelogd kun je via een link onderaan dit bericht gelijk de nieuwe indeling zien. Overigens staan ze ook in het ledengedeelte “Kennisplein” van de website.

Daarnaast voegt iedere trainer je toe aan zijn app-groep en krijg je dus persoonlijk bericht, mits je eerder in zo’n app-groep zat. Voor vragen kun je altijd bij je oude of je nieuwe trainer terecht.

Tot na de vakantie!

Trainers Goes

ATB Team X-Treme Goes

 

Indien ingelogd verschijnt hieronder een link naar de nieuwe groepsindeling