Henny Sips op zoek naar deelnemers en sponsoren

Algemeen

Hallo leden van ATB Team X-Treme ….
 
Ik ben nog op zoek naar mensen die zin hebben om met dit goede doel mee te doen. Vorig jaar ben ik de enige geweest van Schouwen-Duiveland die mee deed aan “Duchenne Heroes”. Nu wil ik met een team proberen van minimaal 4 personen en ook ben ik op zoek naar mensen die iets willen bijdragen aan dit goede doel.

Zoals u (nog) niet weet ben ik hard aan het trainen voor “Duchenne Heroes”, de 7-daagse mountainbiketocht voor kinderen met de “ziekte van Duchenne”.
Een geweldige en heftige uitdaging die ik aanga samen met ons team “Team Schouwen”. Onze doelstelling is om €2500 sponsorgeld op te halen.
En daarbij heb ik jullie hulp hard nodig.

Grote doorbraak
We fietsen van Luxemburg naar Nederland voor kinderen met de ziekte van Duchenne; een ernstige spierziekte die vooral bij jongens voorkomt. Spieren nemen langzaam af, waardoor de kinderen al jong een rolstoel nodig hebben.
Uiteindelijk is deze ziekte dodelijk, want een werkend medicijn is er nog niet.

Dankzij Duchenne Heroes is al meer dan € 6 miljoen euro besteed aan onderzoek naar de ziekte. En er is veel vooruitgang geboekt.
De kwaliteit van leven van de Duchenne jongens is fors verbeterd en de levensverwachting is van 20 naar 30 jaar gestegen!!! Maar een goed werkend medicijn is er nog niet en daarom is jouw hulp juist nu héél hard nodig!

Sponsor mij!
Ik zou het geweldig vinden als je mij sponsort. Klik hieronder om het formulier in te vullen.
http://www.duchenneheroes.nl/FormSelectSponsorType.aspx?PageId=8

Wil je meer weten over de tocht of over het doel, ga dan naar www.duchenneheroes.nl of bel/mail mij.

Alvast bedankt voor je hulp!

Henny Sips
Team Schouwen
06-36163316 of mail naar henny-s-bru@hotmail.com