GROOT onderhoud Patrick Tolhoek MTB parcours, 8 maart a.s.

Algemeen

20100220-2 Onderhoud parcours Westerschouwen onbekend

HULP GEVRAAGD!!!!

Meld je nu aan via: x-treme.tfr@zeelandnet.nl

BURGH-HAAMSTEDE Het is weer zover. Op zaterdag 8 maart aanstaande gaan we het Patrick Tolhoek MTB parcours weer eens flink onder handen nemen zodat het er het komende jaar weer prima en vooral ook veilig te biken is. Natuurlijk nemen we het wedstrijdparcours voor de komende jeugdwedstrijd van 29 maart 2014 ook extra onder handen.

 

20090823-1 Onderhoud parcours Westerschouwen onbekendStaatsbosbeheer zorgt als vanouds weer voor een ferme lading houtsnippers en andere materialen die we nodig hebben. ATB Team X-Treme zorgt voor de coördinatie en uitvoering van het onderhoud. Hierbij is alle hulp van harte welkom en hard nodig! Leden maar beslist ook niet X-Treme leden die van het parcours gebruik maken worden van harte uitgenodigd om hun steentje bij te dragen. Vele handen maken licht werk!!!

20100220-3 Onderhoud parcours Westerschouwen onbekendOok voor de catering wordt gezorgd, dus daar hoef je je niet druk om te maken. Met een lege maag kan je tenslotte niet werken, menen we.

We kunnen deze dag ook nog diverse gereedschappen & machines gebruiken. We zijn nog op zoek naar een mini kraantje en/of een shovel om de karren met snippers te vullen en voldoende auto’s (4×4) met karren. Natuurlijk kunnen we ook kruiwagens, scheppen, rieken, spades, harken etc. heel goed gebruiken.

Wat let je nu nog!! Kom zaterdag 8 maart gratis een dagje gezellig fitnessen in de vrije natuur!!!!

20100220-1 Onderhoud parcours Westerschouwen onbekend

 

 

We verzamelen om 9.00 uur op het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg te Burgh-Haamstede.

Wel graag even aanmelden bij Johan Hendrikse via

x-treme.tfr@zeelandnet.nl