Groot onderhoud Patrick Tolhoek MTB parcours op 7 maart 2015

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDE Het is nog wel vroeg om te melden maar dan staat het alvast maar genoteerd op de kalender. Op zaterdag 7 maart aanstaande gaan we het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen weer flink onder handen nemen zodat het er het in 2015 weer prima en vooral ook veilig mountainbiken is. Natuurlijk nemen we het wedstrijdparcours voor de Landelijke MTB jeugdwedstrijd van 28 maart 2015 dan extra onder handen.

Staatsbosbeheer zorgt weer voor een lading houtsnippers en andere materialen. ATB Team X-Treme zorgt voor de coördinatie en uitvoering van het onderhoud. Daarbij is alle hulp van harte welkom en hard nodig! Leden maar beslist ook niet X-Treme leden die van het parcours gebruik maken worden van harte uitgenodigd om hun steentje bij te dragen. De catering (koffie,thee,limonade en de lunch) wordt verzorgd, dus daar hoef je je niet druk om te maken.

Wel kunnen we diverse gereedschappen gebruiken. We zijn op zoek naar een mini kraantje, een shovel, en voldoende auto’s (4×4) met karren, kruiwagens, scheppen, rieken, spades, harken etc.

Dus wat let je!! Kom een dagje gratis fitnessen in de vrije natuur!!!!

We verzamelen om 9.00 uur op het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg, 4328 PT te Burgh-Haamstede en we stoppen uiterlijk 16.00 uur.

Graag voordien aanmelden bij Johan Hendrikse via x-treme.tfr@zeelandnet.nl zodat we weten op hoeveel helpers we kunnen rekenen.