Doe mee! NLdoet! GROOT onderhoud Patrick Tolhoek MTB parcours

Algemeen

20170126-1 Logo NLdoet 2017HERHAALDE OPROEP!

BURGH-HAAMSTEDE – Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert ATB Team X-Treme haar jaarlijkse GROOT ONDERHOUDSDAG aan het Patrick Tolhoek mountainbike parcours in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede. Dit parcours wordt door vrijwilligers van ATB Team X-Treme onderhouden in samenwerking met Staatsbosbeheer. Ook dit jaar zoeken we de samenwerking met NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

 

 

20160312-4 Onderhoud MTB parcours Westerschouwen - foto Johan HendrikseHet Patrick Tolhoek mountainbike parcours is een recreatieve voorziening van de gemeente Schouwen-Duiveland en Staatsbosbeheer en geldt als een van de mooiste parcoursen in Nederland. En dat willen we graag zo houden.

 

Op zaterdag 11 maart willen we, met een kruiwagen, schop en hark in de hand, het parcours weer voorzien van een toplaag van natuurlijke materialen waardoor de kwaliteit van het parcours wordt verhoogd en het rijden erop weer veiliger maakt.

 

Hiervoor zijn we op zoek naar extra handjes die deze onderhoudsklus willen klaren. Staatsbosbeheer zorgt voor de  benodigde natuurlijke materialen. ATB Team X-Treme verzorgt de coördinatie en uiteraard wordt de inwendige mens van de harde werkers prima verzorgd met tussendoortjes en lunch. Dus daar hoef je je niet druk om te maken!

 

20160312-8 Onderhoud MTB parcours Westerschouwen - foto Patrick VaderAlle hulp is dus van harte welkom en hard nodig!
Onze wens is dat zich 50 vrijwilligers aanmelden om die dag tussen 9.00 en 15.00 uur (of een deel) mee te helpen en te zorgen dat het parcours weer een jaar lang veilig kan worden bereden door Zeeuwse mountainbike liefhebbers én de toeristen die naar Zeeland komen om het Patrick Tolhoek mountainbikeparcours te beleven; een 8,7 km lang onverhard parcours bestaande uit bosgrond, zand en houtsnipperpaden.

 

 

 

Locatie
We verzamelen om 9.00 uur bij de tent op het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg. Van daaruit gaan de verschillende ploegjes op stap.

Adres: Adriaan van de Weijdeweg 1, 4328 PT Burgh-Haamstede (te bereiken via de Bosweg)

 

Aanmelden
I20160312-10 Onderhoud MTB parcours Westerschouwen - foto Patrick Vadern verband met indeling en catering graag tevoren even aanmelden (liefst) via de website van NLdoet of bij Johan Hendrikse . Daarna wordt er contact met je opgenomen over eventuele bijzonderheden.

We vragen de vrijwilligers, indien mogelijk, hun eigen schep, hark, riek, kruiwagen, etc. (voorzien van naam) mee te nemen. Ook hebben we behoefte aan terreinwagens en aanhangers.

 

Coördinatie en informatie ATB Team X-Treme
Johan Hendrikse, e-mail , 06-22470051