Golden Boys’ Beach Ride for KNRM

Algemeen

GOES – Ieder jaar maakt een groep fanatieke mountainbikers een buitenlandse fietstrip om te ontspannen en gezellig met elkaar sportief bezig te zijn.

Ook in 2021 hebben de mannen als doel om een fietsvakantie in het buitenland te plannen. Helaas gooit het coronavirus roet in het eten, maar dit betekent niet dat de mannen bij de pakken neerzitten en daarom bedenken ze een alternatief.

Op 15, 16 en 17 april fietsen de Golden Boys, Ad, Eelco, Antwan, Rob, Mattijs en Edwin van Cadzand naar Ameland langs de Nederlandse kust. Een tocht van 370 kilometer waarbij ze geld op gaan halen voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Op Ameland willen zij een nieuw boothuis bouwen en hiervoor is de KNRM afhankelijk van fondsenwerving. Daar dragen deze zes Zeeuwen aan bij.

Wil jij deze mannen ook sponsoren op hun tocht om zo bij te dragen aan het goede werk van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij en het realiseren van een nieuw boothuis op Ameland, kijk dan snel op hun website of Facebookpagina van Beach Ride for KNRM.