Gevraagd reserve MTB onderdelen voor leenfietsen

Algemeen

GOES ATB Team X-Treme heeft een beperkt aantal mountainbikes beschikbaar die gebruikt kunnen worden door kinderen/volwassenen die willen ervaren of mountainbiken hun sport kan worden. Deze fietsen worden met regelmaat gebruikt tijdens de 3-4 proeftrainingen die aspirant leden mee mogen doen of worden zelfs een korte tijd in bruikleen gegeven tot men een eigen fiets heeft gekocht.

Wim van de Kreeke heeft het beheer en onderhoud van deze fietsen inmiddels op zich genomen en zorgt dat de kwaliteit van deze (vaak toch wat oudere fietsen) fietsen pico bello in orde blijft. Hiervoor en ook omdat er soms aanpassingen gedaan moet worden om de fiets passend te maken zijn we op zoek naar reserve onderdelen van allerlei merken, soorten en maten.

We zijn er heilig van overtuigd dat velen in zijn/haar schuurtje onderdelen heeft te liggen die nooit  meer gebruikt zullen worden en ook niet de moeite waard zijn om nog te verkopen. Die onderdelen, mits ze nog goed functioneren, kunnen we heel goed gebruiken.

Ook complete mountainbikes, van kinder- tot volwassen maten, zijn van harte welkom. Natuurlijk moeten de aangeboden fietsen nog wel goed en veilig te gebruiken zijn of met kleine aanpassingen geschikt te maken zijn.

Dus mocht je bij het opruimen nog bruikbare spullen tegenkomen dan horen we dat heel graag.

Informatie: x-treme.redweb@zeelandnet.nl