STEM op ATB Team X-Treme voor een droog trainingsparcours in Goes

Algemeen

RONDOM DE OOSTERSCHELDE – Beste X-Tremisten, vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms en tantes, vrienden en vriendinnen en alle sympatieke anderen,

Komende week is het weer zover!!!!!
De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer los. Van aanstaande donderdag 6 april tot en met dinsdag 18 april a.s. kunnen leden van de Rabobank Oosterschelde 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen. Rabobank Oosterschelde geeft het verenigingsleven een steuntje in de rug.

 

20170404-1 Rabobank ClubkascampagneHoe veel?
Dat hangt af van het aantal stemmen dat op de vereniging is uitgebracht.
Dus maak het verschil en steun ATB Team X-Treme met het maximum van 2 stemmen.

De club kan deze extra inkomsten heel goed gebruiken voor ….. droogleggen …..

Het doel wat ATB Team X-Treme dit jaar toekent aan de Rabobank Clubkas Campagne is het “Droogleggen” van het mountainbike parcours “Het Schenge” in Goes. Dit parcours is in 2011 door de gemeente aangelegd en wordt sindsdien met heel veel plezier op de trainingsavonden door ca. 50-60 jeugdige ATB Team X-Treme bikers bezocht. Daarnaast maken verschillende scholen (waaronder het CIOS) en individuelen gebruik van deze unieke mountainbike trainingslocatie.

Het gebruik van het parcours is, vooral in de winter, zéér sterk afhankelijk van het weer. Bij een periode van regenval wordt het terrein al heel snel onbruikbaar en moet worden uitgeweken naar elders in de omgeving of volgt afgelasting. Geplande oefeningen kunnen dan niet uitgevoerd worden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling van een sportaccommodatie en dus gaan we dit zelf repareren!

We willen een afdoende drainage over het gehele hele terrein aanleggen en een centraal middenterrein realiseren waar specifieke oefeningen getraind kunnen worden.

We kunnen dit echter alleen realiseren als we voldoende financiën bij elkaar kunnen krijgen. ATB Team X-Treme zal hierin natuurlijk zelf investeren en we hebben al enkele donaties ontvangen voor dit doel. Ook de gemeente Goes heeft inmiddels een bijdrage toegezegd.
Met jullie hulp via de Rabobank Clubkas Campagne hopen we een flinke slag te slaan waardoor we heel snel aan de slag kunnen gaan en een jaarrond sportterrein tot onze beschikking krijgen.

 Laat uw stemmen dus niet verloren gaan en steun ATB Team X-Treme. 

Wie mag stemmen?
Ieder lid van de Rabobank Oosterschelde heeft inmiddels per post een stemkaart ontvangen met een unieke code waarmee hij kan stemmen.

Hoe?
Via de stemsite die is aangegeven in de stem uitnodiging.
Ieder lid van de Rabobank mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging.

Wat kun je doen om zoveel mogelijk stemmen te winnen voor je club?
• Het maximum van 2 stemmen op ATB Team X-Treme uitbrengen.
• Zoveel mogelijk stemmen voor ATB Team X-Treme te regelen bij familie, vrienden en kennissen.

 

Dank, dank, dank!!!!!!