Formido Burgh-Haamstede ondergaat metamorfose

Algemeen

20131206-1 Formido Burgh-Haamstede voorgevelBURGH-HAAMSTEDE Medio november heeft de Formido in Burgh-Haamstede een grote metamorfose ondergaan. De ruim 2500 m2 grote Deco Bouwmarkt op de begane grond is compleet opnieuw ingericht.

Formido Burgh-Haamstede is sinds 2003 sponsor van ATB Team X-Treme

 

20131206-2 Formido Burgh-Haamstede zijgevelDe afgelopen jaren is er goed naar de klanten gekeken en geluisterd en mede op basis daarvan heeft de franchisenemer, Mark Lemsom besloten, om in deze toch moeilijke tijd te investeren in de toekomst.

 

Er is nu bijvoorbeeld een complete installatiestraat waarin u in één oogopslag zowel elektra als sanitair installatiemateriaal kunt vinden voor uw complete klus. Ook de laminaat presentatie is eens zo groot geworden en biedt nu een zeer ruim assortiment.

 

Ook voor uw woninginrichting kunt u terecht bij Formido Burgh-Haamstede. Een assortiment kasten, klein meubelen en maatwerkkasten staat gepresenteerd. De maatwerkkasten kunnen indien gewenst bij u thuis worden ingemeten en geplaatst door  professionele servicemonteurs.

 

De consument centraal
Aan de basis van dit concept liggen een vijftal doelstellingen.

Allereerst staat onze klant centraal, we bieden hem/haar veel toegevoegde waarde in de vorm van inspiratie, service, advies en een uiterst klantvriendelijke benadering. Dit komt ook duidelijk naar voren in onze nieuwe uitingen:
Formido is dé Deco Bouwmarkt die inspireert en daardoor helpt uw huis te decoreren en de klus te realiseren. Zo kunt u genieten van uw huis.

2 Daarnaast is het prettig winkelen in de Deco Bouwmarkt. Er wordt met moderne materialen (betonlook en eiken) en frisse kleuren (lime, oranje en lavendel) gewerkt en de verlichting zorgt voor een fijne sfeer. Door de heldere routeaanduiding vindt u er gemakkelijk en snel uw weg. De vrije routing (echt uniek ten opzichte van de andere bouwmarkten!) zorgt voor overzicht en openheid en de diverse inspiratiepleintjes geven een continu wisselend winkelbeeld. Tegelijkertijd worden de producten die nodig zijn voor de uitvoering van de klussen helder en overzichtelijk gepresenteerd, waarbij zeer veel aandacht is geschonken aan het geven van tips en adviezen. Naast alle vaste assortimenten worden de wekelijkse aanbiedingen helder en duidelijk op de koppen van de schappen gepresenteerd.

3 Tevens is er veel aandacht voor inspiratie en decoratie. Middels woonklus ideeën brengen we mensen op de hoogte van trends in kleur en materiaalgebruik. Wij geven leuke en actuele ideeën. Hier onderscheiden wij ons echt van de traditionele bouwmarkten.

4 Ook hebben we meer winkelruimte gegeven aan decoratieve assortimenten. De productgroepen verf, behang en raamdecoratie hebben een centrale locatie in de winkel gekregen samen met het decoplein. Mede door het brede assortiment mengverven waaronder vele A-merken zoals Wijzonol en Histor zijn wij in staat iedere klant van dienst te zijn. Let wel, naast de decoratieve assortimenten bieden we uiteraard ook een brede en uitgekiende assortiment constructieve materialen, zodat de klant ook voor de grotere klus bij ons aan het juiste adres is.

5 Als laatste maakt ons personeel het verschil.

Onze missie is een bouwmarkt neer te zetten die uitnodigt tot winkelen, inspireert door winkelbeleving en waar de consument veel toegevoegde waarde ervaart door een klantvriendelijke benadering, inspiratie en gedegen advies.

Wij zullen dus onze advies functie verder verstevigen. We gaan van een product gerichte verkoopbenadering naar een advies en oplossingsgerichte benadering. En daar mag de klant ons aan houden. Daarom ook zal er veel aandacht geschonken worden aan de training van onze medewerkers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Formido Burgh-Haamstede via:

of bezoeken op De Roterij 8, 4328 BA Burgh-Haamstede