ForestHill buitensport continueert sponsoring

Algemeen

MORIAANSHOOFD (Kerkwerve) In het jaarlijks gesprek met onze evenementsponsoren heeft André Kort, eigenaar van ForestHill buitensport, aangegeven de sponsoring van ATB Team X-Treme te willen continueren.

20110113_Sponsorgesprek_ForestHill_Jan_Slager_2_400x300Het enthousiasme, de groei van de club en de prettige samenwerking in de afgelopen jaren vormen wat ForestHill buitensport betreft de basis voor een nieuwe 3-jarige overeenkomst als “PLATINA” sponsor.

André is zeker geen onbekende van ATB Team X-Treme. Al in de beginjaren van de vereniging was hij actief als trainer/instructeur en vervulde hij een tijdlang de functie van penningmeester.

Ook z’n bedrijf ForestHill buitensport is inmiddels jarenlang betrokken bij de club o.a. als hoofdsponsor van de Zeeuwse ATB wintercompetitiewedstrijd in Burgh-Haamstede en bij het onderhoud van het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen.

Ook ATB Team X-Treme is blij met deze voortzetting. “Het is een bevestiging dat de koers die we met de vereniging hebben uitgezet aanspreekt bij onze sponsoren“, aldus voorzitter Patrick Vader, “en zeker ook dat we de juiste mogelijkheden aanbieden in de sponsorpakketten”.

ForestHill buitensport zal o.a. optreden als Hoofdsponsor en dus naamgever van de ForestHill MTB wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie en als Co-sponsor van de jaarlijkse 4-uurs MTB Estafette.

 

Forest Hill buitensport organiseert vanaf diverse locaties in Zeeland recreatieve en sportieve personeelsuitjes. Hierbij kunt u denken aan bedrijfsuitjes op het strand waarbij plezier en fun voorop staan, vrijgezellenuitjes waarin de vrijgezel centraal staat, personeelsuitjes waarbij het personeel elkaar op geheel andere wijze leert kennen. Tevens worden er veel verschillende outdoor activiteiten georganiseerd in Burgh-Haamstede, maar ook in Zierikzee, Middelburg, Vlissingen, Dordrecht, Breda, Goes etc. is ForestHill buitensport te vinden voor activiteiten.
Meer informatie: www.foresthillbuitensport.nl