Feestelijke diploma-uitreiking KNWU Wielertrainers

Algemeen

UTRECHT – De KNWU Wielertrainer diploma-uitreiking; een jaarlijks feest voor alle kersvers gediplomeerde wielertrainers! ATB Team X-Treme werd vertegenwoordigd door onze trainers Annette Kastelein en André Goosen. Jan Reijerse en Richard Piso konden er helaas niet bij zijn. Richard kreeg de felicitaties én het applaus via Skype.

20151105-1 Diplomauitreiking WT2 Annette en André - foto KNWU

Donderdagavond 5 november was het weer zover. Bij Restaurant Zuiver in Utrecht verwelkomende we ruim 50 wielertrainers samen met hun partners, praktijkbegeleiders of kinderen. De avond werd afgetrapt door Technisch Directeur Thorwald Veneberg die naast het overbrengen van zijn felicitaties uitleg gaf over de training en begeleiding in de topsport. Daarna was het de beurt aan ExIMG_8448-prof Rob Harmeling die geïnterviewd werd over zijn eigen carrière en het belang van een juiste begeleiding van renners. Na een dankwoord aan de aanwezige leercoaches en praktijkbegeleiders was het tijd voor het hoogtepunt van de avond; het daadwerkelijk overhandigen van de diploma’s aan de aanwezige WT-2, WT-3 en WT-4 trainers. Ter afsluiting werd nog enthousiast geborreld onder genot van een hapje en drankje.

Deze trainers zijn van grote waarde voor onze verenigingen, ploegen en de totale wielersport. De KNWU feliciteert alle Wielertrainers die dit jaar hun diploma hebben behaald en wenst ze veel succes in hun verdere trainerscarrière!