FAN-en CREW kleding ATB Team X-Treme vanaf nu te koop

Algemeen
HEINKENSZAND – Eindelijk is het dan zover. Op veler verzoek hebben we een programma FAN- en CREW kleding samengesteld. Verkrijgbaar in UNI- KIDS- én DAMES uitvoeringen. Voor alle duidelijkheid; het is géén wielerkleding, maar kleding wat je draagt als je eens niet op de fiets zit.

Alle FAN’s van ATB Team X-Treme, dus leden, (groot)ouders, broers, zussen, vrienden enz. enz. kunnen de FAN-kleding bestellen via de Zeeuwse Clubshop.

De Zeeuwse Clubshop doneert standaard 20% van de verkoop aan de clubkas, echter kiezen wij ervoor om dit direct als korting op de kostprijs toe te passen. Uitdragen van betrokkenheid met de club vinden we een stuk belangrijker!!
 
Weet je je maat, dan kan je de FAN-kleding direct bestellen via de website van de Zeeuwse Clubshop. Wil je de kleding eerst passen? Prima, dat kan bij Capello Textiles | Prints | Sign & Design, Noordland 29, 4451 RP Heinkenszand, 0113-562776, graag eerst even bellen…..
 
De CREW-kleding bestaat uit hetzelfde programma m.u.v. Caps en Backpack. Kaderleden en vrijwilligers die zich met regelmaat én voor lange(re) tijd inzetten voor de club komen in aanmerking voor het bestellen van CREW kleding. Zij hebben hierover apart bericht ontvangen.
 
 
20180710-1 Overzicht FAN-kleding