Extra training voor de X-Treme jeugd a.s. woensdag in Burgh-Haamstede

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDE Niet alle X-Tremisten gaan deze dagen voor een wintersportvakantie het land uit en ook niet iedereen viert al deze dagen Carnaval in de Ganzestad of Paerehat. Dus hebben onze enthousiaste ATB Team X-Treme trainers spontaan het plan opgevat om voor de jeugdige thuisblijvers in deze vakantie een extra, maar natuurlijk een supergezellige, training te organiseren op een andere locatie dan je gewoon bent.

Als je niet meer zo’n jeugdige X-Tremist (of ouder van) bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom als je je dan maar nuttig maakt met begeleiding van (één van) de groepen, met de catering of gewoon met een lekkere wandeling in deze buurt. Zie de uitnodiging hierna!!

Hallo jeugdige X-Tremisten (en ouders/verzorgers),

Woensdag a.s. (18 februari) willen we een extra training geven op het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede.

12:30 uur verzamelen op het parkeerterrein bij FITLAND XL aan het Geldeloozepad in Goes voor carpool richting Westerschouwen
13:30 uur start vanaf de parkeerplaats aan de Adriaan van de Weijdeweg in Burgh-Haamstede
16:00 uur einde training en weer terug naar Goes

Graag opgeven uiterlijk dinsdagavond 17 februari. Graag dan ook aangeven of vader/moeder kan rijden en het aantal fietsen die mee kunnen en/of zij eventueel zelf ook kunnen assisteren bij de training.

Opgeven bij: Sebastiaan Poppe

Met sportieve groet, en wellicht tot woensdag.

Trainers
ATB Team X-Treme