Ervaar het zelf groot(L), groter(XL), grootst(XXL) op dinsdag 15 maart a.s.

Algemeen

GOES – Niets is belangrijker dan het met je eigen ogen te zien, uit de eerste hand te horen of het zelf te ervaren als het even kan. En weet je? Dat kan allemaal op dinsdag 15 maart a.s. van 19.30 tot 21.00 uur in Goes. Daar&Dan is het te doen, Daar&Dan zet je andere dingen gewoon opzij om bij het “X-Treme Experience Event XXL” te kunnen zijn. Daar&Dan zijn ATB Team X-Treme jeugd- en seniorleden van harte welkom maar neem gerust ook je vader, moeder of zelfs je opa of oma als introducé mee! Maar let op VOL=VOL, dus meld je snel aan!!

Maar op slechts één voorwaarde ben je welkom; iedereen moet natuurlijk wel geïnteresseerd in mountainbiken zijn. En wie is dat niet bij ATB Team X-Treme!!

Je zult er beslist geen spijt van krijgen! Want wat je deze avond allemaal te weten komt en gaat zien slaat echt alles! We laten er zelfs een (jeugd)training voor schieten om iedereen erbij te kunnen laten zijn.

Tipje van de sluier ……: Veiligheid, Snelheid, Zichtbaarheid, Slimheid, Schoonheid, Draagbaarheid  en Trainbaarheid komen allemaal aan bod en dat alles natuurlijk in een XXL sfeer van Gezelligheid.

Wordt je daar nu niet enthousiast van?

 

Meld je dan, via deze link, snel aan voor: “The X-Treme Experience Event XXL” en mis het niet!