Eindejaarsmeeting CyclÉmotion 27 december in Heinkenszand

Algemeen

20141209-2 Logo CyclÉmotionHEINKENSZAND Zaterdag 27 december 2014 wordt voor de derde maal de Eindejaarsmeeting CyclÉmotion georganiseerd ter afsluiting van het Zeeuwse wielerseizoen. Deze informele bijeenkomst is bedoeld als gezellig ontmoetingsmoment in ontspannen sfeer met een hapje en een drankje. Onder leiding van wielerjournalist Piet Eversdijk wordt teruggekeken op de hoogtepunten van 2014 en vooruitgeblikt naar het seizoen 2015 o.a. de Zeeuwse aankomst van de Tour de France.

 

 

20141124-2 Affiche Eindejaarsmeeting CyclEmotion 27-12-2014Voorts worden twee prestigieuze Zeeuwse wielertrofeeën uitgereikt; de Patrick Tolhoek trofee aan de wielervrijwilliger van het jaar en de Bart Brentjens trofee aan de mountainbiker van het jaar 2014. M.i.v. 2015 komt er ook een trofee voor de Zeeuwse renner (weg en veld) van het jaar.
 
De meeting is vanaf ca. 17.00 uur tot ca. 19.30 uur in zalencomplex “de Stenge” in Heinkenszand.

Iedereen die direct of indirect bij de wielersport en/of fietsen betrokken is (het hele scala van wedstrijdsport, toerfietsen t/m recreatief fietsen) is van harte welkom.

De toegang is gratis.
 
CyclÉmotion
CyclÉmotion is een stichting waarin o.a. SportZeeland, de Provincie Zeeland, TMZ, NFTU, VVV Zeeland en Sportfondsen Borsele participeren.
 
De stichting is opgericht n.a.v. de provinciale keuze om de wielersport in Zeeland als kernsport aan te duiden en organiseert twee samenbindende evenementen, te weten de eindejaarsmeeting en in het voorjaar de officiële opening van het Zeeuwse wielerseizoen.

Informatie: cyclemotion.nl