Een fantastisch jeugdkamp (tot 12 jaar) bij Stayokay

Algemeen

20160708-5 MTB Jeugdkamp 2016 - foto ATB Team X-TremeBERGEN OP ZOOM – De laatste dagen tot aan de vrijdagmiddag voor vertrek naar Bergen op Zoom zijn toch wel een beetje spannend. Eerder weg van de sportdag op vrijdag om op tijd te kunnen vertrekken naar het kamp met mijn mountainbike vrienden en de trainers.

 

Aangekomen bij Stayokay zien we Richard lopen en krijgen we de sleutel van onze kamer. Samen met mijn papa (trainer Jürgen) gaan we naar de kamer en maken we de bedden op.

 

20160708-4 MTB Jeugdkamp 2016 - foto ATB Team X-TremeAl snel komen de andere kinderen en trainers ook aan. Na het heerlijke avondeten gaan we een mountainbike film kijken in de filmzaal. Daarna uiteraard nog even buitenspelen en voetballen.

De volgende ochtend, zaterdag, al vroeg naar het ontbijt om daarna te gaan mountainbiken met Bas, de eigenaar van Stayokay, als gids.
Wat een geweldig zware maar mooie tocht buiten om de standaard routes. Supergaaf! In de middag spelen we nog levend stratego in het bos. ’s-Avonds weer een heerlijk avondeten en een groot kampvuur en nog even spelen. En dan moe naar bed.

De volgende ochtend, zondag, weer vroeg op om de kamer helemaal op te ruimen en schoon te maken. Daarna weer een heerlijk ontbijt om ons snel klaar te maken voor de volgende mountainbike tocht.
20160708-1 MTB Jeugdkamp 2016 - foto ATB Team X-Treme

Deze keer zijn er 3 Mellow Bikers geregeld als gids door Bas, Het zijn Andor, Matthijs en Maarten. Weer een geweldige mooi tocht en als afsluiting steile beklimmingen, hoge drops en strakke afdalingen. Super mooi!

Als laatste heerlijk bij de Stayokay een beetje in de schaduw chillen want het is erg heet.

 

Als alle kinderen weer zijn opgehaald door de papa’s en mama’s gaan ook mijn vader en ik weer naar huis. Het was echt fantastisch om mee te maken.

 

20160708-2 MTB Jeugdkamp 2016 - foto ATB Team X-TremeDankjewel Annette, Richard, Raoul, André, papa Jürgen, en Jan voor de leiding van het kamp.

 

Dankjewel Linda en Wendy voor de heerlijke pannenkoeken en broodjes onderweg.

 

Dankjewel Bas, Andor, Matthijs en Maarten voor de super gave mountainbike tochten.

 

 

20160708-3 MTB Jeugdkamp 2016 - foto ATB Team X-TremeDankjewel Nina, Britt, Jasmijn, Melissa, Demi, Florian, Sven, Teun, Renzo, Mart, Job, Thomas, Elias, Rob, Finn, Senna van I, Senna R, Tycho, Alex, Bart, Chris, Mees en Joran voor het leuke weekend met jullie…

 

Groetjes van Jochem en zeker tot volgend jaar op kamp!

 

 

Kijk ook naar het filmverslag van papa Jürgen