Drukke bedoening tijdens laatste jeugdtrainingen groep Goes

Algemeen
HEINKENSZAND – Het was afgelopen dinsdag 3 juli) een drukte van jewelste tijdens de laatste jeugdtraining voor de zomervakantie van de “Goese” trainingsgroepen. De trainingen waren verplaatst naar Heinkenszand om te gaan trainen op het nieuwe MTB parcours Stelleplas en aansluitend de nieuwe FAN- en CREW kleding te kunnen passen en/of te bestellen.
Aan de oproep werd ruim gehoor gegeven. Het was verzamelden bij Drukkerij Capello. Vandaar togen de jeugdgroepen naar het parcours waar de trainingen werden afgewerkt. In de tussentijd konden de aanwezige ouders en uitgenodigde vrijwilligers respectievelijk de FAN- en CREW kleding alvast bekijken en passen.
 
Na een uurtje druppelden de youngsters weer binnen en werd het tijd voor de gebruikelijke “laatste training rituelen”. Voorzitter Patrick bedankte de familie Capello voor de ontvangst.
Ook waren er mooie complimenten voor Martijn en Niels Steenblok voor hun inzet bij de realisatie van het nieuwe parcours Stelleplas.
Met een stevig applaus van alle aanwezige renners en ouders werden de trainers weer bedankt voor hun wekelijkse inzet. Deze keer niet vergezeld van een boeket bloemen maar met een fles sprankelend en geestrijk vocht voor een mooie zomeravond.
Hierna was het nog even nakletsen onder het genot van een kopje koffie of limonade en was er gelegenheid voor de kinderen en de trainers om ook de kleding te gaan passen. Waar uiteraard gretig gebruik van werd gemaakt.
De avond werd traditioneel afgesloten met een ijsje.
 
De eerste training na de vakantie is:
Vlissingen: maandag 20 augustus, 19.00 uur; MTB parcours “Weyevliet”
Goes: dinsdag 21 augustus, 18.30 uur MTB parcours Sportpark “het Schenge”