Doe mee! Onderhoud en Upgrade MTB parcours Weyevliet

Algemeen

20170126-1 Logo NLdoet 2017VLISSINGEN – Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert ATB Team X-Treme een ONDERHOUD en UPGRADE DAG op het Mountainbike parcours Weyevliet in Vlissingen. Dit parcours wordt door vrijwilligers van ATB Team X-Treme onderhouden. We zoeken hiervoor de samenwerking met NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Sinds november 2014 is Zeeland het MTB parcours Weyevliet in Vlissingen rijker. Een prachtige aanwinst voor de sportieve regionale jeugd en andere bikers die eens een ander parcours willen beleven.

 

20150414-2 Onderhoud MTB  parcours Weyevliet Vlissingen - foto - Ingrid VaderOp deze NLdoet dag gaan we aan de slag om dit parcours te voorzien van nieuwe trails en prepareren we de tracks zodat we er weer met veel plezier gebruik van kunnen maken.

ATB Team X-Treme verzorgt de coördinatie en uiteraard wordt de inwendige mens van de harde werkers prima verzorgd met tussendoortjes en lunch. Dus daar hoef je je niet druk om te maken!Alle hulp is dus van harte welkom en hard nodig!

 

Onze wens is dat zich in totaal 25 vrijwilligers aanmelden om die dag tussen 9.00 uur en 15.00 uur (of een deel) mee te helpen en te zorgen dat het parcours weer een jaar lang veilig kan worden bereden door Zeeuwse mountainbike liefhebbers.

We verzamelen om 9.00 uur aan het hek nabij CSW Bestevaer Bossenburghpad 10 4385 CJ Vlissingen.
We vragen de vrijwilligers, indien mogelijk, hun eigen schep, hark, kruiwagen etc. (voorzien van naam) mee te nemen.

 

20150414-1 Onderhoud MTB  parcours Weyevliet Vlissingen - foto - Ingrid VaderAanmelden
In verband met indeling en catering graag tevoren even aanmelden (liefst) via de website van NLdoet of bij Rob Oosterhuis .

Daarna wordt er contact met je opgenomen over eventuele bijzonderheden. 

 

Coördinatie en informatie ATB Team X-Treme
Rob Oosterhuis, e-mail , 06-50472288