Doe mee met X-Treme MTB activiteiten in Vlissingen!!!

Algemeen

VLISSINGEN – Op vrijdagavond 5 juni wordt op het nieuwe mountainbikeparcours Weyevliet in Vlissingen voor het eerst een mountainbike wedstrijd gehouden. Deze wordt georganiseerd als onderdeel van de X-Treme ATB Zomercup 2015. Als voorbereiding op deze wedstrijd, maar ook als kennismaking met het mountainbiken organiseren we op zondag 31 mei een open MTB training. Deze training staat open voor iedereen, dus zowel voor geoefende MTB-ers als voor beginners. Jong en oud, man, vrouw, iedereen is van harte welkom!

Open training 31 mei
Tijdens de clinic staan diverse trainers klaar om de rijders te begeleiden en zo kennis te maken met het nieuwe parcours of met een mountainbiketraining. We verwachten wel dat de deelnemers op een mountainbike komen en dat ze een helm op hebben. De indeling tijdens de training wordt gebaseerd op mountainbike-ervaring. Het MTB parcours Weyevliet biedt voldoende uitdaging om ook ervaren rijders nieuwe dingen aan te leren.

Bij voorkeur ontvangen we wel een mailtje vooraf, dan kunnen we het aantal trainers daar op afstemmen.

Mail s.v.p. naar: Aanmelden Open training Vlissingen  
De training op zondag 31 mei begint om 10.00 uur.
Locatie: Bossenburghpad 10, 4385 CJ Vlissingen

Wedstrijd X-Treme ATB Zomercup: Vlissingen, 5 juni
De wedstrijd op 5 juni begint om 17.45 uur voor de jongste jeugd. Direct gevolgd door de oudere jeugdcategorieën. Speciaal voor de dames organiseren we een Funklasse dameswedstrijd om 19.05 uur. Mannen 17+ (A-rijders) en Mannen 40+ (Veteranen)  starten om 20.00 uur. Kijk voor details op de Zomercup wedstrijdpagina op www.teamx-treme.nl

Overige activiteiten op het nieuwe parcours:
Elke woensdagmiddag tot 10 juni: Clinics voor de Vlissingse basisschoolleerlingen
Woensdagavond 27 mei vanaf 18.00 uur: Baanonderhoud Vlissingen
Woensdagavond 3 juni vanaf 18.00 uur: Baanonderhoud Vlissingen
Vrijdag 5 juni: Mountainbikewedstrijd vanaf 17.45 uur