Doe mee! Met de ATB Team X-Treme mountainbike clinic

Algemeen

GOES – In mei organiseert de Zeeuwse mountainbike vereniging X-Treme een mountainbike clinic voor volwassenen op het MTB-parcours in Goes. Heb je altijd al (beter) willen mountainbiken; sportief willen fietsen in de natuur en zin om mooie hellingen, hindernissen en bochten te kunnen nemen? Dan kun je nu starten met deze mountainbike clinic onder deskundige leiding van oud Nederlands Kampioen Patrick Tolhoek.

20170413-1 Kamp oudste jeugd 2016Patrick houdt uiteraard rekening met het niveau van de deelnemers. Wanneer je deze clinic hebt gevolgd, weet je zeker dat je het optimale uit jezelf en je fiets weet te halen. Rijtechniek, remmen, klimmen, afdalen en bochten maar ook voorbereidingen, training, voeding en materiaal komen aan bod en hebben straks geen geheimen meer voor jou.

Deze clinic bestaat uit vijf momenten;  dinsdag 9, 16, 23 en 30 mei, van 18:30 – 20:00 uur  op het MTB-parcours in Goes en aansluitend op vrijdag 2 juni van 15:00 – 17:00 uur op het Patrick Tolhoek MTB-parcours in Burgh-Haamstede.

De kosten van deze clinic voor deelnemers die geen lid zijn van ATB Team X-Treme bedragen €37,50 voor 4 dinsdagavonden en 1 vrijdagmiddag. Voor €12,50 kun je een fiets en helm in bruikleen krijgen zolang de voorraad strekt. Iedere deelnemer ontvangt een must-have-goody-bag!

Voor aanmelding en/of vragen mail je naar: x-treme.act@zeelandnet.nl Na aanmelding ontvang je het inschrijfformulier. Wanneer de eerste clinic vol is, wordt een tweede gestart op andere data.

Voor de jeugd verzorgt ATB Team X-Treme iedere dinsdagavond trainingen op alle niveaus. Elke eerste dinsdag van de maand kan de jeugd kennismaken met het mountainbiken.  Voor informatie over de jeugdtrainingen mail je naar  x-treme.stt@zeelandnet.nl

 

20170413-1 Affiche MTB Clinic Patrick Tolhoek