Passen van teamkleding in december eerder dan normaal

Algemeen

WOLPHAARTSDIJK – In verband met de feestdagen en vakantie is deze maand de pasweek vervroegd. Teamkleding kan gepast worden op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 december tussen 16.00 en 17.00 uur bij onze fabrikant/leverancier, Reysport, Sportweg 1C, in Wolphaartsdijk (0113-581979). Wel graag tevoren bellen voor een afspraak.

Voor goede pasvorm raden we sowieso aan om de kleding te gaan passen. Zeker bij aanschaf van een aeropak of bij ietwat afwijkende lichaamsbouw wordt aangeraden om, door opmeting bij de leverancier, de juiste maat te bepalen.
Bestelde kleding kan niet geruild worden. Bestel dus de juiste maat.

Bestelformulieren worden (volledig) ingevuld en ondertekend tijdens het passen van de kleding of, indien geen gebruik wordt gemaakt van de pasmogelijkheid, opgestuurd aan het secretariaat. 
In de eerste week van iedere maand plaatst ATB Team X-Treme een “gebundelde” bestelling bij de leverancier, de levering volgt dan ca. 4-5 weken na deze bestelling. U krijgt hiervan bericht via het secretariaat.
Betaling van de kleding geschiedt via de penningmeester van X-Treme d.m.v. incasso na de gereedmelding.

Haal de bestelde kleding s.v.p. direct op na ontvangst van de gereedmelding.
Controleer de bestelling direct na ontvangst. Eventuele gebreken kunnen tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het afhaalbericht worden gemeld bij het secretariaat.

Eventuele gebreken die later ontstaan kunnen tegen een geringe vergoeding worden hersteld.

zie ook het volledige website artikel