Deze berg snippers moet weg

Algemeen

20150217-1 Houtsnippers voor onderhoudBURGH-HAAMSTEDE Deze berg met houtsnippers ligt klaar om op zaterdag 7 maart aanstaande verwerkt te worden op het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen. Hoewel het parcours er nu nog heel goed bij ligt is regelmatig onderhoud noodzakelijk om ook goed gesteld te staan tijdens de periodes van droogte. We nodigen iedereen die van het parcours gebruik maakt, van harte uit om een steentje bij te dragen.  Als we even met elkaar de handen flink uit de mouwen steken kunnen we weer een jaartje prima en vooral ook veilig mountainbiken.

 

20150217-1 Houtsnippers voor onderhoudStaatsbosbeheer zorgde weer voor een lading houtsnippers en andere materialen. ATB Team X-Treme zorgt voor de coördinatie en uitvoering van het onderhoud. Daarbij is alle hulp dus van harte welkom en hard nodig! De catering (koffie, thee, limonade en de lunch) wordt natuurlijk verzorgd, dus daar hoef je je niet druk om te maken.

Wel kunnen we nog diverse gereedschappen gebruiken. We zijn nog op zoek naar auto’s (4×4) met karren, kruiwagens, scheppen, rieken, spades, harken etc.

 

Natuurlijk nemen we het wedstrijdparcours voor de Landelijke MTB jeugdwedstrijd van 28 maart 2015 a.s. even extra onder handen.

Dus wat let je!! Kom een dagje gratis fitnessen in de vrije natuur!!!!

We verzamelen om 9.00 uur op het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg, 4328 PT te Burgh-Haamstede en we stoppen uiterlijk 16.00 uur.

Graag voordien even aanmelden bij de Coördinator onderhoud (Johan Hendrikse) zodat we weten op hoeveel helpers en materialen we kunnen rekenen.