Derde editie “Trap es deur Reimerswaal” op zaterdag 11 april

Algemeen

TOERFIETSEN VOOR HET GOEDE DOEL!!

ZUID-BEVELAND Op zaterdag 11 april organiseert Toerclub De Trappers in samenwerking met de gemeente Reimerswaal voor de derde keer het fietsevenement “Trap es deur Reimerswaal”. Voor de racefietsers staan er routes van 60 en 100 km. op het programma. Tevens zijn er ATB routes uitgezet van 30 en 55 km. Deze ritten beginnen op recreatiecentrum “Den Inkel” aan de Polderweg bij Kruiningen.

De populaire gezinstochten van 20 en 35 km. gaan van start in Hansweert, Yerseke, Kruiningen, Krabbendijke en Rilland. Meer details staan op de website van trapesdeurreimerswaal

De opbrengsten van entree- en sponsorgelden gaan naar een goed doel: Stichting “de Putter” te Oostdijk. Stichting de Putter heeft de intentie werkzaam te zijn op het raakvlak van zorg en ondernemerschap. Het ondernemerschap richt zich op de instandhouding van een sociale ontmoetingsplaats in Oostdijk. De zorg richt zich op de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking. De organisatie is kleinschalig, gericht op lokale zorgverlening. Meer informatie over deze lokale voorziening op de website van Stichting “de Putter“.