Delta Dikke Banden Race in Burgh op 5 oktober

Algemeen

logo-ddbrHet Kustmarathon Zeeland weekend staat in Burgh niet alleen in het teken van de marathon voor de wedstrijdlopers, de toertocht voor de mountainbikers of van de wandelmarathon. Na de aankomst van de mountainbikers en de start van de wedstrijdmarathon wordt zaterdagmiddag 5 oktober a.s. om ca. 14.30 uur in Burgh een DELTA Dikke Banden Race gereden op een mountainbike (look-a-like) parcours aan de Burghsering.

 

DB image 1317755856DELTA Dikke Banden Races zijn ‘officiële’ fietswedstrijdjes voor kinderen die rijden op hun eigen fiets.

Een helm is natuurlijk verplicht, die is te leen bij de inschrijving. De wedstrijdleiding is in handen van een heuse jury en een speaker verzorgt een live verslag. Het parcours wordt ingericht over de weg, een grasveld en een stukje schelpenpad. De entourage lijkt op een echte wielren- of mountainbikewedstrijd.

Iedereen van 4 t/m 12 jaar kan meedoen!!
Er wordt gestart in vier verschillende leeftijdscategorieën, bij voldoende deelname natuurljik: Categorie 1: meisjes en jongens van 4, 5 en 6 jaar, Categorie 2: meisjes en jongens van 7 en 8 jaar, Categorie 3: meisjes en jongens van 9 en 10 jaar, Categorie 4: meisjes en jongens van 11 en 12 jaar.

De deelname is gratis en naast de prijzen die er te winnen zijn ontvangt elke deelnemer een herinnering!

Wil je meedoen? Leerlingen van Schouwse scholen kunnen zich via inschrijfformulieren op school aanmelden. Inschrijven op de dag zelf kan ook ter plaatse vanaf 14.00 uur. De wedstrijden beginnen om ca. 14.30 uur. Zie ook http://www.deltadikkebandenraces.nl/ Informatie dikkebandenraces@DELTA.nl

Door mee te doen steun je ook het goede doel!
Het DELTA Zeeland Fonds heeft besloten om voor ieder kind wat meefietst een donatie te geven aan een goed doel. Aan het einde van het fietsseizoen wordt er gekeken hoeveel kinderen er hebben meegefietst en hoeveel geld er is opgehaald. Met dit bedrag ondersteunen we het jeugdsportfonds en organiseren we een aantal fietsclinics voor scholen met kinderen waarvoor het niet gewoon is om even op de fiets te stappen.