Deelnemen aan LJC-MTB wedstrijd voor jeugdleden van ATB Team X-Treme

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDEZaterdag 4 september organiseert ATB Team X-Treme een wedstrijd van de Landelijke Jeugd Competitie Mountainbike (LJC-MTB) in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede. Hieraan mag iedereen, van 8 t/m 14 jaar (die dat in 2021 is of wordt), meedoen die een KNWU Jeugd Renners licentie heeft. Het inschrijven gebeurt dan via je account op www.knwu.nl

Meedoen voor X-Treme jeugdleden zonder KNWU Rennerslicentie

Omdat onze club deze wedstrijd zelf organiseert mogen ook jeugdleden van ATB Team X-Treme meedoen als ze géén KNWU renners jeugdlicentie hebben, zo kan je eens proeven aan een nationale wedstrijd. Je moet dus wel lid van ATB Team X-Treme zijn én dit jaar 8 t/m 14 jaar zijn of worden.

Je kunt je dan inschrijven met een KNWU START-licentie (als je die hebt voor heel 2021) of anders kan je voor €2,00 (U12:onder 12 jaar in 2021) of €4,00 (U19:onder 19 jaar in 2021) een DAG START-licentie (voor alleen deze wedstrijd) ter plaatse aanschaffen. Natuurlijk moet je dan ook nog wel het inschrijfgeld van €5,00 betalen als je vooraf inschrijft óf €10,00 als je op de dag zelf pas inschrijft. Een stuurbord krijg je voor niks maar een transponder (chip) voor de tijdwaarneming kan je ter plaatse huren ( €5,00 ).

Als je vóóraf wilt inschrijven stuur dan een e-mail aan de wedstrijd-organisatie met je naam, je KNWU nummer én de categorie waarin je kunt starten (zie de indeling op de  Wedstrijdpagina XMCSD-(LJC&FUN) . De wedstrijd-organisatie regelt dan jouw inschrijving.

Doe het snel want vóóraf inschrijven voor de LJC kan t/m zondag 29 augustus. Daarna is inschrijven alleen nog maar ter plaatse mogelijk.

FUN-klasse mountainbike wedstrijd

Als net te oud bent om mee te doen aan de Jeugdwedstrijd en je wilt toch ook eens rijden op dit speciaal uitgezette wedstrijdparcours in Boswachterij Westerschouwen dan is de FUN-klasse wedstrijd aan het eind van de dag wellicht iets voor jou. Vanaf 15 jaar kan je hieraan meedoen. Dus ouders, broers, zussen, oudere leden en andere bikers schrijf je snel in via het inschrijfformulier op de Wedstrijdpagina XMCSD-(LJC&FUN) Op deze pagina is ook alle informatie over de FUN-klasse te vinden.

Vóóraf inschrijven voor de FUN-klasse kan tot vrijdag 3 september, of anders ter plaatse.