Cyclelife is verhuisd naar Ouddorp

Algemeen

OUDDORP – Na twee prettige jaren in Burgh-Haamstede, zo schrijft Ricky Sluijs van Cyclelife, werd het tijd om de vleugels uit te slaan en elders neer te strijken. Het werd een verhuizing naar Ouddorp.
Waar in Burgh-Haamstede de winkel en werkplaats te vinden waren op het bedrijventerrein “de Roterij” is de winkel nu gevestigd midden in het drukke toeristendorp.

De verhuizing werd onder andere ingegeven door het vertrek van een bouwmarkt van het bedrijventerrein naar Renesse wat tevens zorgde voor minder bedrijvigheid en dus koperspubliek voor Cyclelife. Een goede, betaalbare locatie in Burgh-Haamstede was helaas niet te vinden en met nog 3 andere fietswinkels was de concurrentie groot.

De nieuwe locatie aan de Boompjes in Ouddorp kwam begin vorige maand vrij en het besluit was heel snel genomen. Net voor de paasdagen was de inrichting gereed en kon de winkel geopend worden. Klanten kunnen er terecht voor verkoop van fietsen en accessoires, reparatie aan stadsfietsen, sportieve fietsen én elektrische fietsen en voor verhuur na reservering.

 

Dit betekent echter niet dat de bekende service in Burgh-Haamstede verleden tijd is, sterker nog, die is nog verder uitgebreid.
Aan de Weststraat is inmiddels een verhuur- en pick-up point ingericht. Klanten kunnen daar een fietsen huren of hun fiets ter reparatie aanbieden.

Ook is het mogelijk de mobiele service van Cyclelife in te schakelen voor een reparatie ter plaatse of zelfs voor een proefrit aan huis. De service bus is ingericht om kleine reparaties ter plaatse uit te voeren. Is de reparatie te groot, dan wordt de fiets meegenomen naar de werkplaats en na reparatie gewoon weer thuis bij de klant gebracht.

Nóg een extra service is het bieden van de mogelijkheid voor een “Test Event” bij mensen thuis. De organisator nodigt vrienden, familie of andere geïnteresseerden uit, zorgt voor een hapje en een drankje …… Cyclelife zorgt voor de fietsen, informatie en ondersteuning.

Kortom, bij Cyclelife staat service op de eerste plaats.

Cyclelife ……. meer dan fietsen
Boompjes 8, Ouddorp

Ricky Sluijs; 06 25 368 146
info@cyclelifehaamstede.nl
www.cyclelifehaamstede.nl