Clinic “Train de trainer” voor X-Treme trainers door Anne Terpstra en Milan Vader

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDE – Nadat de Oliebollentraining voor de leden, gezin en vrijwilligers achter de rug was én de oliebollen achter de kiezen, is een klein gezelschap trainers en assistent trainers vertrokken naar Lunchboerderij Molenberg om daar even op te warmen en energie op te doen voor het vervolg van de dag. Nadat soep en broodjes hun weg naar binnen hadden gevonden vertrokken een kleine 20 trainers en assistent trainers onder leiding van Anne en Milan voor de tweede keer deze dag naar het parcours om hun skills aan te scherpen en nieuw repertoire op te doen om weer te gebruiken bij de trainingen.

In de briefing vooraf werden wensen en plannen besproken om vervolgens het bos in te duiken. Na afloop was iedereen het er over eens dat dit een leuke en vooral leerzame uurtjes zijn geweest waarmee we 2020 met een gerust hart in kunnen gaan.

Dank aan Anne en Milan voor hun bereidheid deze clinic te verzorgen, dank aan Lunchboerderij Molenberg voor het verzorgen van de lunch en dank aan Kiwanis Jeugd Bewegings Fonds die deze clinic mede mogelijk maakten.

Dank zeker ook aan de trainers en assistent trainers voor hun enthousiasme om aan deze clinic deel te nemen en hun betrokkenheid, week in week uit, bij de clubtrainingen, activiteten en evenementen.