Bijwonen finish Tour de France buitenkansje voor X-Treme vrijwilligers (UPDATE)

Algemeen

20150621-1 Logo Tour de FranceBURGH-HAAMSTEDE – Omdat we als organisatoren van wielerwedstrijden en als vereniging nauw betrokken zijn bij de geschiedenis en de toekomst van de wielersport in Zeeland wil de projectorganisatie ‘Arrivée Zélande’ en de Provincie Zeeland haar waardering uitspreken door een aantal van onze vrijwilligers de mogelijkheid te bieden aanwezig te zijn bij de aankomst van de Tour in Zeeland.

 

ATB Team X-Treme heeft daarvoor 6 plaatsen gekregen om de finish van de Tour op Neeltje Jans “live” mee te maken vanaf een tribune genaamd ‘Geo-Lefevre’. Deze tribune is gesitueerd vlak na de finish, recht tegenover het huldigingspodium (wat is voorzien van grote schermen). De tribune is toegankelijk vanaf 14:30 uur. Er is echter geen catering op deze tribune.
 
Het is mogelijk om vanaf hier de race te volgen op de grote schermen, de reclamekaravaan te zien passeren of eerst elders te kijken, bijvoorbeeld bij de teambussen die iets verderop geparkeerd zullen staan.

Als jij, als vrijwilliger van ATB team X-Treme, in aanmerking wilt komen voor 2 plaatsen meld je dan uiterlijk donderdag 26 juni aan bij het secretariaat o.v.v. van je eigen naam en die van je metgezel. De toegangsbandjes worden op naam en op de dag zelf uitgegeven bij de tribune.

Indien er meer vrijwilligers belangstelling hebben dan dat er kaartjes zijn, wordt er geloot.
De gelukkigen krijgen bericht en we vermelden het op de website.