Beleef zelf “The X-Treme Experience Event XXL” 15 maart, meld je nu aan

Algemeen

20160303-3 Logo fiets en fitness XXLGOES – Toch wel lastig als je niet precies weet waarvoor je je inschrijft, althans voor sommigen geldt dat zo hoorden we. Maar misschien ben je er gewoon nog niet aan toe gekomen om je in te schrijven voor “The X-Treme Experience Event XXL” op dinsdag 15 maart aanstaande in Goes. Dit is dan alsnog je kans!

Mis het niet en meld je nu snel aan voor het té laat is want VOL = VOL

Leden en hun partners, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zijn allemaal van harte welkom onder slechts één voorwaarde enthousiast zijn voor de mountainbikesport of -sporter!!!

  

En leuk wordt het deze avond! Sommige plannen moeten eerst groeien voor je enthousiast raakt. Deze niet. Hierover hadden we gelijk een goed gevoel en raakten we het snel met elkaar eens. We zijn er van overtuigd dat ook jullie enthousiast zullen zijn over wat je deze avond allemaal te horen en te zien zult krijgen. Je gaat wijzer weg, dat beloven we!!

 

20160303-5 werkplaats fiets en fitness XXLEen tipje van de sluier ………
De avond begint al goed, met de inloop vanaf 18.00 uur. De deelnemers worden aan een groepsbegeleider gekoppeld en onder het genot van een hapje en drankje kunnen we even bijpraten (bike-talk) tot de “Bel voor de eerste ronde” gaat …… een welkom, een korte uitleg van de avond en dan op stap.

 

Groepsgewijs worden de deelnemers geleid langs verschillende korte, maar “to the point  presentaties en workshops“, waarbij (ervarings)deskundigen jullie informeren over de manier van kleden, voeden en veiligheid, waarbij vooral ook innovatieve ontwikkelingen aan bod zullen komen.

Ook de opbouw van trainingen (wat, wanneer en accenten) en reparatie & onderhoud aan de bikes komen prominent aan de orde. Let vooral op de tips en trucs!

 

We sluiten de avond weer af zoals we begonnen, met een hapje en een drankje, waarbij je ook nog je brandende vragen kan stellen óf je gaat nog een halfuurtje shoppen met, en let nu op!, de kortingsverdubbelaar! )*

Dus neem je lidmaatschapspas mee!

 

20160303-4 Pand fiets en fitness XXLOm iedereen in de gelegenheid te stellen om aanwezig te zijn, zijn er deze avond geen jeugdtrainingen.

 

Deze avond wordt gehouden op uitnodiging van gastvrouw en gastheer Anneke en Marten Jeremiasse bij onze hoofdsponsor fiets en fitness XXL by Jeremiasse, Van de Spiegelstraat 82, 4461 LN Goes.

 

)* Leden van ATB Team X-Treme krijgen, op vertoon van het KNWU BASIS lidmaatschapspasje (met vermelding “Zwse.MTB Ver. X-Treme”), 10% korting op fietskleding, helmen, schoenen, accessoires en onderdelen”.

 

Deze avond verdubbelt fiets en fitness XXL deze korting naar maar liefst 20%.

 

Meld je, via deze link, snel aan voor: “The X-Treme Experience Event XXL” en mis het niet!