Belangrijk Nieuws voor de jeugd van het SportTechnisch Team

Algemeen

Nu het voorjaar zich af en toe weer laat zien, raakt het ook weer tijd voor de zomertrainingen. Daarom hieronder de volgende punten:

Woensdag 9 maart a.s., is het geen training i.v.m. voorjaarsvakantie!
Dinsdag 15 maart, start zomertrainingen, om 18:00 uur aan de ingang van het parcours in Goes. (Geldelozepad, achter Fitland)

Begin april zal op de donderdag avond een duurtraining worden gepland wanneer hier voldoende aanmeldingen voor zijn. Dit zal vooral voor de hogere trainingsgroepen zijn, en wordt door de trainers verder met jullie besproken.

Voorheen is er altijd enige onduidelijkheid geweest over het wel of niet afmelden voor trainingen. Dit zal voortaan per trainer gaan. Zorg ervoor dat gegevens zoals e-mail en telefoonnummers / mobiele nummers up to date zijn bij het secretariaat. Zodra na de eerste training de groepsindeling bekend is, zal per groep een lijst worden opgesteld voor de trainers zodat er in geval van nood eenvoudig contact kan worden opgenomen met de ouders.

Nog een aantal aandachtspunten voor de trainingen:
Het is belangrijk dat de renners met een goed functionerende fiets bij de training aankomen. Trainers zijn geen fietsenmakers, en bovendien gaat er zo kostbare trainingstijd verloren! Remmen en versnellingen dienen dus in orde te zijn!

Wat als laatste niet mag ontbreken wanneer je naar de training komt zijn:

– Helm
– Een volle bidon
– Iets te eten (koek, mueslireep)
– Reserve binnenband
– Verlichting ( vooral in de eerste weken i.v.m. ingaan zomertijd )
– Een flinke dosis enthousiasme!

De trainers zijn klaar voor een mooi zomerseizoen, en we hopen dat jullie dat ook zijn!