Bankje Patrick Tolhoek MTB Parcours door “crowdfunding” weer zitklaar

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDE – We waren toch wel een beetje onthand. Het bankje bij de ingang van het Patrick Tolhoek MTB parcours aan de bosrand was aan het eind “van zijn latijn” en begaf het. Poten afgebroken en afgevoerd door de bosbeheerder.

Geld bij de beheerder voor nieuwe poten was er niet, dus konden bikers die aan het “eind van hun latijn” niet langer hun “bibs” te rusten zetten om een banaantje te eten een drankje te drinken en weer nieuwe energie op te doen.

Gelukkig wist onze onderhoudscoördinator een oplossing te bedenken voor dit nijpende probleem.

Geïnspireerd door crowdfunding wist hij de nodige fondsen aan te boren en kon hij het bankje in ere herstellen en terugplaatsen.

 

Het VERVOLG ……….

Het succes van dit initiatief verdiend een vervolg!! Veel bikers maken met veel plezier  gebruik van dit parcours zonder dat dit hen ook maar één eurocent kost. Vignetten zoals elders in het land kennen we hier niet. Maar van de lucht kan ook dit parcours niet worden onderhouden zoals het hoort én dát kost jaarlijks toch de nodige duiten.

Sommige bikers leveren een fysieke bijdrage door mee te werken aan het jaarrond klein onderhoud en/of groot onderhoud tijdens NLdoet.

Voor de véééééle anderen die het parcours regelmatig bezoeken maar zelf niet in staat zijn aan het werk te gaan kan een vrijwillige (onderhouds) bijdrage een mooie ondersteuning zijn voor behoud van dit mooie parcours en natuurlijk je EIGEN plezier en veiligheid.

Draag ook je steentje bij en SCAN deze QR code voor een vrijwillige bijdrage.

Dit bericht mag natuurlijk gedeeld worden 🙂 !!!

Dank!!!