ATB Team X-Treme zet sterker in op social media

Algemeen

GOES – Tijdens de Algemene Leden Vergadering is besloten dat ATB Team X-Treme ook de social media kanalen zoals Facebook en Instagram meer willen gaan inzetten, naast de website. De website zal ten allen tijden het belangrijkste middel zijn om informatie te delen. Afgelopen jaar heeft de website een nieuw uiterlijk gekregen en is alles “up to date” gebracht en makkelijk te raadplegen. Hier vindt men onder andere alle informatie over trainingen, het bestuur en bijvoorbeeld activiteiten en evenementen.

We merken echter dat er sneller op social media wordt gekeken dan dat de website geraadpleegd wordt en willen met onze tijd meegaan. Facebook en Instagram zullen voornamelijk worden gebruikt voor korte berichtjes en het delen van foto’s. Voor meer inhoudelijke berichten zal naar de website worden doorverwezen.

Omdat we op Instagram foto’s/filmpjes zullen delen van trainingen en wedstrijden kan het zijn dat u of uw kind zichtbaar is op de foto’s/filmpjes. Mocht u daartegen bezwaren hebben, dan kunt u dit kenbaar maken bij Marijke Vanhommerig (beheerder van de Facebook en Instagram pagina.) Ons Facebookaccount heet ATB Team X-Treme Zeeland en de Instagram pagina is te vinden onder ATB Team X-Treme.

We hopen u daar als volger terug te zien.