ATB Team X-Treme verkozen tot KNWU Wielervereniging van het jaar

Algemeen

20131109-1 Dag van de Wielersport Verkiezing Wielervereniging - Ricky SluijsUTRECHT Genomineerd worden is één. De titel winnen is twee.…… ATB Team X-Treme is vandaag tijdens de dag van de wielersport in Utrecht verkozen tot KNWU Wielervereniging van het jaar 2013.

 

Een aardige delegatie X-Trememisten is vanmorgen vroeg al vertrokken richting Utrecht waar in het hoofdkantoor van de Rabobank de Dag van de Wielersport werd georganiseerd. Eén van de agendapunten was de uitreiking van de prestigieuze titel “KNWU Wielervereniging van het jaar 2013”.

 

De nominatie hiervoor hadden we al een tijdje op zak samen met wielerverenigingen Westland Wil Vooruit en Gaul!

De jury, bestaande uit, Maikel Waardenburg (onderzoeker aan de USBO), Saskia Capello (Hoofdbestuur KNWU) en Dennis van der Sanden (verenigingsondersteuner KNWU) onderzocht en beoordeelde de drie verenigingen op diverse fronten en kon voor ATB Team X-Treme een prima juryrapport opstellen. Dat leidde tot de uitverkiezing van KNWU vereniging van het jaar 2014.

Naast de titel mocht voorzitter, Patrick Vader, een flinke beker en een geldprijs van €5000 in ontvangst nemen (zie foto).