ATB Team X-Treme na 25 jaar springlevend

Algemeen

‘S HEER ARENDSKERKE – Het werd een gezellige drukte tijdens de viering van het 25 jarig bestaan van ATB Team X-Treme. Maar liefst een kleine 150 leden en familie hadden zich voor deze dag ingeschreven. Rond twee uur verzamelden de eerste X-Tremisten zich bij ‘t Klok’uus in Arendskerke voor de geplande fietstocht (sommigen in X-Treme RETRO kleding) in de omgeving of voor de natuurwandeling richting Poelbos o.l.v. SBB boswachter André. Anderen bleven achter om zich met de allerkleinsten in de speelhal van ‘t Klok’uus te vermaken. Een actieve middag dus met voor elk wat wils.

Bij terugkomst, eind van de middag, werd het allengs drukker op de bovenverdieping. Voor sommigen een weerzien na langere tijd of zomaar onder elkaar lekker bijpraten over 25 jaar X-Treme “Weet je nog ……?”. De herinneringen werden gevoed door alle wielerkleding van de afgelopen 25 jaar, de honderden foto’s van toen tot nu op de beamer en natuurlijk exemplaren van het clubblad “The X-Tremist”.

Toen alle “Bikers van het eerste uur” aanwezig waren was het moment daar voor voorzitter Patrick om kort e.e.a. nog eens de revue te laten passeren. Niet al te lang want er moest tenslotte ook gegeten en gedronken worden 🙂

Met uitzondering van één van de oprichters, Noël Gys, en Peter Hoondert waren alle bikers van het eerste uur, die ook nu nog lid zijn, aanwezig. Tien in totaal:

Noël Gys (ere-lid, oprichter/voorzitter)
Johan Bouman (ere-lid, oprichter/secretaris)
Peter Boone (ere-lid, penningmeester)
Patrick Tolhoek (ere-lid, Nederlands Kampioen 1998)
Cor v.d. Berge (ere-lid, initiatiefnemer jeugdtrainingen, kampen en wedstrijden)
André Goosen
Hoondert Peter
Adrie de Jonge
Philip van Hove
Leen Schoe

Na een kort gesprekje met ieder van hen kregen zij uit handen van Patrick een award ter herinnering aan deze periode.

Hierna kon de jeugd aan tafel voor een snelle hap om vervolgens de speelhal weer in te duiken. De senioren zetten de (sterke) verhalen voort tijdens het “Walking diner”, naar mate de avond vorderde nog sterker werden.

Gezelligheid kent geen tijd, voor sommigen was de avond te kort, maar rond 21.30 uur werd het toch weer rustig in ‘t Klok’uus.

De fotocollages zijn van de hand van Anton Koens. Binnenkort volgen er meer foto’s op het ledengedeelte.