ATB Team X-Treme MTB kamp 12-plus 2017

Algemeen

SITTARD – Zaterdagochtend vertrokken wij rond 9:00 uur richting Limburg om op kamp voor een weekend op het Sports en Talent park Watersley in Sittard. Eenmaal aangekomen in Sittard gingen wij eerst nog even voor 2 uur naar Wood15 in Sittard. Na dat we waren uitgespeeld in Wood15 gingen wij richting Watersley naar ons huis waar wij de kamers gingen inrichten en verdelen, de auto’s leeghalen en daarna omkleden om een training te volgen van Milan Vader.

Rond 4 uur kwam Milan ons halen voor een training. Het begon met een korte warming-up en daarna gingen we techniek training doen.

’s Avond hebben een aantal jongens een kampvuur gemaakt en een aantal jongens zijn nog even richting de stad gelopen.

 
Zondag: zondagochtend vertrokken we richting Heerlen om een ronde te fietsen. Tijdens deze mooie ronden zijn we richting Landgraaf gereden om een rondje over het NK parcours te doen, maar eerst nog even pauze en eten op het terrein van  de ski hal van Landgraaf. Daarna een ronde over het NK parcours en de route weer vervolgt richten de auto. Onder weg kwamen wij een BMX baan tegen en we konden het niet laten om daar ook nog even gebruik van te maken. Na even spelen weer de weg vervolgt, maar toen kwamen we weer een kleine pumptrack tegen die we ook even moesten proberen. Daarna weer de weg vervolgt en weer terug richting de auto en ‘s-avonds met zijn allen een kampvuur gemaakt.
  
Maandag: maandagochtend hebben wij eerst het huis weer schoongemaakt en de tassen weer ingepakt om weer naar huis te gaan. Toen de tassen en de auto’s waren ingepakt gingen wij naar de laatste route van het kamp in Gulpen. De route begon gelijk met een pittige en lange klim, het was een mooie en leuke route met veel klimmen en ook prachtige afdalingen.

Toen alles weer was ingepakt om naar huis te gaan vertrokken we richting Goes. De bedoeling was om 5 uur thuis te zijn maar dat werd rond kwart voor 9.

We reden de grens over toen Marijn zijn caddy het niet meer goed deed en we ineens met zijn allen langs de vluchtstrook stonden. Milan zei dat om de hoek een benzinepomp was dus hebben we Marijn naar de parkeerplaats gesleept. Daar zat een garage maar die konden er niks mee, maar wisten wel een andere garage. Dus daar rustig heen gereden en daar bleek dat de auto niet verder kon.

Marijn heeft gewacht op zijn vader en de rest is doorgereden, voor Antwerpen kwamen wij in een enorm lange file te staan waardoor we nog meer vertraging hadden. De bedoeling was thuis eten maar omdat het inmiddels al half 8 was toch maar in de file afgesproken met elkaar om even snel bij de Mac wat te eten. Na het eten gingen we door en kwamen we rond kwart voor 9 weer aan in Goes.

Het was een geslaagd kamp.

 

20171000-1 MTB kamp 12-plus20171000-2 MTB kamp 12-plus20171000-3 MTB kamp 12-plus20171000-4 MTB kamp 12-plus20171000-5 MTB kamp 12-plus20171000-6 MTB kamp 12-plus20171000-8 MTB kamp 12-plus