ATB Team X-Treme gereed voor Jeugd MTB Wedstrijd Burgh-Haamstede

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDE – Aanstaande zaterdag is het weer zover. Voor de 12e keer doet de LJC-MTB boswachterij Westerschouwen aan in Burgh-Haamstede. Er zijn al dik 240 voor-inschrijvingen en wie weet hoeveel zich er nog aanmelden op de wedstrijddag. Ook dit jaar is een FUN-klasse wedstrijd aan het programma toegevoegd.
ATB Team X-Treme is er een eind klaar voor. De benodigde spullen staan gereed of zijn geregeld. Een dag vol verrassingen wellicht!

20160303-2 Affiche JMW Burgh-Haamstede 2016 270x380De parcoursen zijn definitief (zie de wedstrijdinfo op tab “Jeugd MTB wedstrijd”). Het legertje vrijwilligers en juryleden zijn geïnstrueerd. De cateringspullen zijn ingekocht en de ereprijzen en de goedgevulde goodiebags (met bijdragen van onderstaande bedrijven) staan te wachten op hun nieuwe eigenaren. Het is nu aan de deelnemers!!!!!

Oh ja, onder de deelnemers worden maar liefst vier BBB ELBRUS helmen verloot, beschikbaar gesteld door BBB i.s.m. Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse. Zie de kaart in de goodie-bag.

20160322-9 Elbrus rood

 

 

En nu we toch bezig zijn ………

 

 

 

FUN, FUN, FUN !!!!

Speciaal voor ouders & andere enthousiaste bikers!
Dit jaar organiseren we, wederom, aan het eind van de dag (zo rond 16.15 uur) een FUN-klasse wedstrijd voor Mannen en Vrouwen van 15 jaar en ouder op hetzelfde parcours wat ook de oudste jeugdcategorieën onder de wielen geschoven krijgen. Deze wedstrijden, de naam zegt het al, zijn voor de FUN en worden vaak aan het wedstrijdprogramma van een nationale wedstrijd toegevoegd voor recreanten. Dus ook nu!

Je hebt alleen een KNWU Basislidmaatschap nodig. Als lid van een KNWU vereniging heb je dat al en voor niet leden kan dat ter plaatste snel geregeld worden (voor éénmalig gebruik €3,00). Het inschrijfgeld bedraagt slechts €4,00 en voor een stuurbordje wordt gezorgd. Wat wil je nog meer!!

Voorinschrijven kan tot vrijdag 18.00 uur via Info JMW Burgh-Haamstede 2016 of ter plaatse tot ca. 30 min. voor de start. Zegt het voort!!!!

 

Parkeren
Het is paasweekend. Dat betekent in onze contreien wat extra drukte. Ook al omdat in de buurt nog een evenement wordt georganiseerd. Op het parkeerterrein zal dit te merken zijn. Parkeer uw voertuig s.v.p. zo efficiënt mogelijk en neem niet meer plaats in dan beslist nodig is.
Wie vroeg komt heeft geen probleem. Voor wie wat later komt er zijn in de buurt een aantal kleine parkeerterreintjes die een oplossing bieden. Parkeren bij het Sportcentrum Westerschouwen is ook een mogelijkheid echter is dat ca. 2000 meter van de start- finish locatie af.

 

Vervoer materiaal met pendeldienst!
De start en finish is op dezelfde plaats als vorig jaar, best een eindje lopen of fietsen vanaf het parkeerterrein! Het is vanaf dit jaar beslist niet meer toegestaan om met de auto even naar het parcours te gaan om materiaal te brengen of te halen. Wees voorbereid en bedenk een creatieve oplossing (bolderkar, fietskar, een ezel 🙂 .
Maar ook wij zorgen voor een oplossing! Vanaf het parkeerterrein wordt tussen 8.30 en 9.30 uur én tussen 12.00 en 12.30 uur een pendeldienst (quad met aanhanger) ingezet voor het vervoer van het zware materiaal.

 

Teamtenten
Het is mogelijk om teamtenten te plaatsen aan de start. Graag tevoren even laten weten via Info JMW Burgh-Haamstede 2016 o.v.v. aantal, afmeting en contactpersoon.

 

Tot slot
Wij hopen er een weer mountainbikefeest voor iedere deelnemer en toeschouwer van te maken. Breng dus liters enthousuiasme, emmers gezelligheid en tassen vol sfeer mee!

 

Tot zaterdag!!

Organisatieteam
JMW Burgh-Haamstede

Alle belangrijke wedstrijd-informatie en eventueel laatste mededelingen van de JMW Burgh-Haamstede staat op www.teamx-treme.nl tab “Jeugd MTB wedstrijd”.

 

20160322-5  Logo Rabobank20160322-7 Logo BBB-cycling20160322-3  Logo Ik heb een band met Schouwen-Duiveland-klein

 20160322-2 Logo DELI XL

 20160322-6 Logo-zeeland-kleur20160322-4 Logo Care Plus20160322-8 Logo fiets en fitness XXL20160322-10 Logo Market Plaza Burgh-Haamstede20160322-1 Logo AGU