Ander verzamelpunt Oliebollentraining Hulst

Algemeen

HULST – Het Activiteiten Team is super blij met zoveel aanmeldingen voor de oliebollen training op het Worldcup Cyclocross parcours in Hulst. We hopen er met elkaar een mooie en sportieve training van te maken.

Het parkeren is échter veranderd en we verzoeken nu een ieder om de auto te parkeren op Zandstraat 1, 4561 SB  Hulst. En kom uiteraard op tijd want de groepen vertrekken om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats.

Daarnaast willen wij alle begeleiders vragen om zeer goed rekening te houden met de geldende coronamaatregelen. Houdt vooral de 1,5 meter goed in acht. Mocht hier geen gehoor aan worden gegeven dan zijn we genoodzaakt om begeleiders niet op het terrein toe te laten en/of te verwijderen. Dit ter voorkoming dat de organisatie problemen gaat krijgen.

We kijken uit naar een sportief samenzijn. Mochten er nog vragen zijn dan kan je hiervoor mailen naar dit mailadres of anders telefonisch contact opnemen met Christien Struijk 0610079144. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn dan graag ook even (tijdig) afmelden bij Christien.

Tot donderdag,

Het Activiteiten Team