Afsluiting winterseizoen voor de jeugd met het traditioneel zwemuitje in Port Zélande

Algemeen

20170203-1a Affiche Zwemuitje jeugd 19-2-2017 kleinPORT-ZÉLANDE-BROUWERSDAM – Wintercompetitie afgelopen, de kalender voor het aankomend jaar weer vol en gaat van start in maart. Februari dus vrij van sport ….. oh nee, toch niet …. we hebben nog de inmiddels eeuwenoude goede gewoonte van het “ATB Team X-Treme zwemuitje”. 19 februari was het zover.

 

 

 

 

Wel 38 X-Tremisten togen naar Port Zélande om de spieren soepel te houden. Uiteraard werd er een permenance opgezet die druk bezocht werd (oh nee, toch niet) en werd de dag gebroken met een voedzame en vitamine rijke lunch (oh nee …. to, nu weet je het wel).

Het wachten op de lunch was voor sommigen een ware beproeving, bij binnenkomst was het vooral de oudste jeugd die al honger had. Enfin, na vooral veel rondjes in de wildwaterbaan vloog de dag om. Traditie getrouw met zijn allen op de foto en de brug tussen zomer en winter was geslagen.

Aan X-Treme zijde waren er gelukkig geen slachtoffers. Onder de bezoekers waren er nog wat mensen van streek, lag overigens niet aan ons maar aan de mensen zelf (allen overigens van een andere streek). Iedereen heeft nu eenmaal een andere opvatting over de “wild” waterbaan.

 

Gelukkig konden de badmeesters er alleen maar om lachen.

 

20170219-3 X-Treme Zwemdag - foto Richard Piso20170219-1 X-Treme Zwemdag - foto Richard Piso20170219-2 X-Treme Zwemdag - foto Richard Piso20170219-4 X-Treme Zwemdag - foto Richard Piso