Actie nieuwe Teamkleding ATB Team X-Treme

Algemeen

20140225-3 Nieuw tenue ATB Team X-Treme 2014De vernieuwde teamkleding is alweer een tijdje actueel en een aanzienlijk aantal leden heeft zich inmiddels al een nieuw ATB Team X-Treme tenue aangeschaft. Een prima beslissing, vinden wij, dat zeer zeker navolging verdient.

HOOFD-sponsor “Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse”, CO-sponsoren Fitland XL en CIOS Goes-Breda en de SUB-sponsoren Van der Eijk TweewielerspecialistReysport  en Franc Kruitbosch Reclame prijken trots met hun (vernieuwde) logo’s op het vernieuwde tenue. Op onze beurt zijn wij trots op onze sponsoren want zij hebben zich voor de komende 3 jaar weer verbonden aan ATB Team X-Treme.

 

20140225-3 Nieuw tenue ATB Team X-Treme 2014Bij nieuwe kleding hoort natuurlijk het doorvoeren van een aantal vernieuwingen, ontwikkelingen staan tenslotte niet stil. Zo wordt het shirt korte mouw, speciaal voor de wedstrijdbiker, óók aangeboden in een “Slim line” versie en wordt een nieuwe techniek gebruikt als vervanging van het siliconenbandje in de broek. Bij verschillende kledingstukken worden nieuwe / verbeterde stoffen gebruikt.

De nieuwe teamkleding is inmiddels door de KNWU goedgekeurd en geregistreerd als dé (verplicht) te dragen kleding tijdens het rijden van (Inter)Nationale (jeugd)wedstrijden voor renners met een rennerslicentie via ATB team X-Treme. De KNWU heeft overigens aangekondigd  strenger te gaan toezien op het dragen van de juiste kleding.

Leden die, namens ATB Team X-Treme, (Inter)Nationale mountainbike (jeugd)wedstrijden rijden, maar om een of andere reden een licentie hebben via een andere vereniging (b.v. vanwege het ook rijden van weg-, veld- en/of baanwedstrijden) kunnen via het secretariaat van X-Treme (  x-treme.sec@zeelandnet.nl ) toestemming van de KNWU vragen om in MTB wedstrijden in X-Treme teamkleding uit te komen. En vanzelfsprekend verwachten we dat ook!!

Mede door de bijdragen van onze sponsoren worden tal van clubvoorzieningen mogelijk gemaakt. Voorzieningen die ervoor zorgen dat leden zich kunnen verbeteren in de sport of om op een prettige en gezellige manier te kunnen blijven mountainbiken. Denk hier bijvoorbeeld aan de organisatie van de wekelijkse trainingen, belangenbehartiging bij overheden/instanties, realisatie van uitbreidingen en/of nieuwe routes en parcoursen, de organisatie van wedstrijden, toertochten en MTB kampen en niet te vergeten de zorg dat vrijwilligers, die zich (vaak) wekelijks voor de X-Treme inzetten, hun werk goed kunnen doen. Vaak onzichtbaar en achter de schermen.

Daarnaast wordt je natuurlijk niet voor niets lid van ATB Team X-Treme; je wilt er bij zijn, erbij horen, meedoen met de activiteiten én het werk wat erbij hoort!!! En dat is precies ook wat het bestuur wil!!

Vanzelfsprekend en ook om juist die redenen gaat het bestuur er vanuit dat ieder lid zich tijdens wedstrijden, toertochten, trainingen en/of andere mountainbike evenementen op de fiets zich laat zien in teamkleding van ATB Team X-Treme. Daarom is er een actie opgezet die de aanschaf voor iedereen gewoon mogelijk maakt!!! Eigenlijk voor niemand meer een reden om deze kleding niet aan te schaffen!!

Indien je een shirt of jack én een koersbroek of collant (lange broek) of een aeropak, dus een compleet tenue, aanschaft dan krijgen X-Treme BASIS leden naast de standaard korting van 20% ook nog eens €20,00 extra korting op de allereerste aanschaf (voor SUPPORT leden is dat  10% en €10,00). Daarnaast ontvangen zij t.z.t. ook nog een attentie. Wat dat gaat worden weten we op dit moment nog niet maar wordt binnenkort bekend gemaakt.

De fabrikant van de X-Treme Teamkleding is Reysport te Wolphaartsdijk. Kees en Evelien Reijnhout doen er alles aan om onze wensen correct en tot in de puntjes te verzorgen. Zij maken het o.a. mogelijk om bij hen op het bedrijf te komen passen zodat de kleding perfect past. Indien nodig kunnen zelfs persoonlijke aanpassingen in maatvoering worden gemaakt.

Laat via het secretariaat  x-treme.sec@zeelandnet.nl  even weten als je wilt gaan passen. Bestelformulieren kunnen ter plaatste worden ingevuld. Reysport zorgt dan dat deze bij ons terecht komen. Als je je maat al weet en dus niet hoeft te passen dan kan je het bestelformulier scannen en digitaal sturen aan  x-treme.sec@zeelandnet.nl 

Download hier het kledingprogramma
Download hier het bestelformulier