Maandag 20 mei “Koers op rollen”, Domburg t.b.v. de Alpe D’HuZes

Algemeen

John Moerdijk gaat meedoen, met een team, aan de Alpe D’HuZes. Om aan voldoende sponsorgelden te komen voor dit goede doel worden tal van acties georganiseerd. John organiseert op maandag 20 mei a.s. in Domburg de “Koers op Rollen”. Een supersportieve activiteit voor jezelf en een steun voor de KWF.

 

Beste X-Treme leden,

Graag wil ik jullie informeren over mijn deelname aan de Alpe D’HuZes en de actie die wij in kader daarvan organiseren op 20 mei op 2e pinksterdag in Domburg. Wij hebben met ons team inmiddels bijna € 26.000,00 opgehaald aan sponsorgeld. Onze doelstelling is om € 30.000,00 op te halen voor het KWF.
Op maandag 20 mei 2e pinksterdag organiseer ik met mijn team een unieke “Koers op rollen”.

Hierbij nemen 28 ploegen van 2 renners het tegen elkaar op. Er wordt gestart met een proloog door 4 renners van verschillende ploegen: dus 14 reeksen met 4 renners op 4 fietsen.
In de tweede wedstrijd koersen 8 renners in 4 ploegen een gezamenlijke tijdrit.
Daarna volgt een afvalwedstrijd met 4 ploegen over 3 ronden, waar na elke ronde de laatst aangekomen ploeg de wedstrijd moet verlaten.
De finale wordt eveneens gereden in reeksen van 4 ploegen, waarbij beide renners van elke ploeg mekaar aflossen tijdens het spurten. In de laatste reeks wordt gereden voor de eerste, tweede, derde en vierde ploeg
Het evenement zal plaatsvinden op het veld voor Het Badhotel in Domburg. Er is aparte parkeergelegenheid bij de Golfbaan voor de deelnemers en er is een trailer waarop 8 fietsers tegen elkaar zullen strijden op Tacx trainers met digitaal scorebord en professioneel commentaar op de wedstrijd.

Wij zoeken voor de koers op rollen 56 deelnemers, eigenlijk 28 koppels van mannen en/of vrouwen.
Graag wil ik een beroep op jullie doen. Het zou mooi zijn als jullie ATB Team X-Treme vertegenwoordigen bij dit evenement.
Zie de poster voor alle info over de “Koers op rollen” en de hardloopwedstrijd op maandag 20 mei 2e pinkerdag in Domburg. Zet deze dag in je agenda en geef je z.s.m. op via de mail: koesdhu6-run4k@zeelandnet.nl o.v.v. naam, man/vrouw, geb.dat, adres, tel, mail, Koers.

Een link van onze site: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/damen-d-hu6-cyclingteam/
Impressie Koers op rollen: http://www.youtube.com/watch?v=iWjhJTTbyyE

Groet,
John Moerdijk

Tel: 06-33326009

 

alt